Forside Nyheder

Webbureauer fra Esbjerg

0

I Esbjerg findes der flere spændende webbureauer med mange forskellige kompetencer – dog bestemt også flere lighedspunkter. De kan alle lave hjemmesider, webshops og webdesign – og de fleste af dem tilbyder også søgemaskineoptimering, SEO, driftsaftaler, hosting m.v.

Webbureauernes hjemmesider viser alle de forskellige tjenester, de tilbyder, herunder webdesign, grafisk design, webudvikling, apps og meget andet. Hjemmesiderne har typisk også en række udtalelser fra deres kunder, som har været tilfredse med deres tjenester. Men hvor gode er webbureauernes hjemmesider egentlig?

Webbureauer fra Esbjerg

Bedømmes webbureauernes hjemmesider af kunderne?

Ja, det gør de! Det tager kun få sekunder for en besøgende på en hjemmeside at danne sig et førstehåndindtryk af afsenderen (webbureauet). Loader hjemmesiden langsomt, sidder webdesignet ikke helt i skabet, er der stavefejl og virker det hele lidt rodet…. så klikker den besøgende, og potentielle kunde, sig videre.

Næsten alle kunder vælger et webbureau ud fra følgende:

  • webdesign
  • hastighed
  • referencer
  • kvalitet
  • priser.

Nogle kunder tager også beliggenhed med i valget af nyt webbureau, mens andre også tjekker bedømmelser på Trustpilot, Google og f.eks. Webbureauer.dk.

Én eller flere kompetencer – hvad er bedst?

Lige så vigtigt er det, at webbureauet tilbyder alle de tjenester, som en kunde har brug for. For eksempel vil et webbureau, der kun laver hjemmesider, men ingen søgemaskineoptimering, eller kun tilbyder søgemaskineoptimering, men intet webdesign, ikke være et oplagt webbureau for de fleste kunder. Og derfor er det vigtigt, at et webbureau har flere kompetencer og dermed kan tilbyde alle de tjenester, som en kunde har brug for. Et webbureau kan bl.a. tilbyde søgemaskineoptimering, webdesign, webudvikling, apps, grafisk design, annoncering, Google Ads, SEM, opdateringsservice, Facebook m.v. 

Find webbureauer fra Esbjerg her: https://webbureauer.dk/kommune/esbjerg/

DanmarksBusiness er flyttet til ny og hurtig server

0

DanmarksBusiness er flyttet til ny og hurtig server - Nyhedsmedie - Nyheder

Her i maj 2021 er nyhedsmediet DanmarksBusiness, og alle de tilhørende hjemmesider / domæner, flyttet til en ny og hurtigere server.

Opgraderingen af serveren vil gøre det daglige arbejde med nyhedsmediet lettere og hurtigere – samt give en langt bedre brugeroplevelse. Dernæst vil det øge hastigheden, hvormed vi kan lancere i flere kommuner.

Oplever du problemer eller andet, da kontakt os venligst. Tak.

PRESSEMEDDELELSE – Det nye Udsatteråd er på plads

0

Der træder fire nye personer ind i Udsatterådet 2018-2021. De nye kandidater repræsenterer Kirkens Korshærs varmestue, Ballast under KFUM’s Sociale Arbejde, Red Barnet Ungdom og Foreningen Grønlandske Børn.

Social & Arbejdsmarkedsudvalget og Børn & Familieudvalget i Esbjerg Kommune har godkendt Udsatterådet 2018-2021.

En vigtig stemme for udsatte grupper

En af Udsatterådets vigtigste funktioner er at være et samlet talerør for mange forskellige udsatte grupper i Esbjerg Kommune. Derfor er sammensætningen vigtig for at sikre, at flest muligt føler sig repræsenteret.

– Jeg er utroligt glad for, at vi med de 12 medlemmer får tilført ny viden fra vidt forskellige foreninger, der har fingeren på pulsen og gør et fantastisk stykke arbejde for dem, der har brug for en hjælpende hånd. Kirkens Korshær og KFUM’s Sociale Arbejde har fået nye repræsentanter, men det er meget glædeligt, at begge organisationer fortsat er med i Udsatterådet, siger Henrik Vallø, der er formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget.

Diana Mose Olsen glæder sig også over, at det nye Udsatteråd er på plads, og at der nu er endnu mere fokus på de yngste.

– Esbjerg Kommune skal være et trygt sted at vokse op, og det glæder mig, at børnenes stemme også får plads i Udsatterådet. Vi får nye medlemmer fra Red Barnet, Foreningen Grønlandske Børn og fra Ballast, der er et gratis og anonymt tilbud for 5-25 årige, der vokser op i familier med alkohol eller andre misbrug. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Udsatterådet, siger Diana Mose Olsen, der er formand for Børn & Familieudvalget.

Udsatterådet får et nyt medlem fra Kirkens Korshærs varmestue, hvor deres socialsygeplejerske bygger bro til det offentlige sundhedssystem, der nogle gange mangler erfaring med misbrugsproblematikker.

Medlemmer af Udsatterådet 2018-2021

Disse fire personer er de nye medlemmer af Udsatterådet 2018-2021:

• Sunyan Nordquist fra Kirkens Korshærs varmestue
• Charlotte Mathiesen fra Ballast under KFUM’s Sociale Arbejde
• Lasse Olsen fra Red Barnet Ungdom
• Anton Nielsen fra Foreningen Grønlandske Børn


Disse medlemmer fastholder deres plads i Udsatterådet:

• Anja From fra SIND Sydvest (formand)
• Janni Vesti Mai fra RECOVERY BULLS (næstformand)
• Ingelise Wenzel fra De Hjemløses Venner
• Cliff Hulsten fra Foreningen X-House
• Gitte Morberg Jensen fra Frivillighuset Vindrosen
• Jette Jensen fra Mødrehjælpen
• Erik Gram fra Unge på vej – Kids ‘n’ Teens
• Pernille Hermansen fra Ventilen

Udsatterådet fungerer blandt andet som rådgivningspartner for byrådet, og de arbejder ud fra Esbjerg Kommunes Strategi for socialt udsatte mennesker. En af hovedpointerne i strategien er, at vi alle kan havne i en udsat livssituation.

For at komme i betragtning til Udsatterådet skal man indstilles som kandidat af en af bruger- og interesseorganisationerne i Esbjerg Kommune.

Kilde / Logo: Esbjerg Kommune

Virksomhederne er klar: Du har aldrig været tættere på et job efter studiet

0

Et banebrydende mentorprogram vil bringe studerende på Esbjergs videregående uddannelser uhørt tæt på en af byens virksomheder, sådan skriver Education Esbjerg i en pressemeddelelse.

Virksomhederne er klar - Du har aldrig været tættere på et job efter studiet - BusinessEsbjerg

Esbjergs virksomheder skal have en motorvej til talentmassen på byens videregående uddannelser. Student in business (sibu) er blandt education esbjergs indsatser for at styrke esbjerg som studie- og uddannelsesby og nå 7.500 studerende på videregående uddannelser.

Sibu lancerer i dag sit første konkrete initiativ i den ambitiøse satsning på at bringe studerende tættere på byens erhvervsliv – et nyudviklet mentorprogram. Unge på de sidste 6-12 måneder af deres videregående uddannelse matches fra nytår med virksomheder, hvor mentorer med tre til fem års erhvervserfaring er klar til at coache og udvikle mentee for at lette overgangen fra studieliv til det første job.

Sibu opslår 16. November stillinger som mentee på sociale medier og egen platform, sibu.dk, for at tiltrække unge, der ønsker at give sig selv et inspirerende og virkelighedsnært billede af, hvad der kræves for at få en god begyndelse på arbejdslivet.

– i forberedelserne har vi besøgt omkring 20 virksomheder i esbjerg-området, og mentorprogrammet vækker begejstring. Erhvervslederne sender et kraftigt signal om, at de vil et tættere samarbejde med de studerende og ser programmet som en oplagt mulighed for at lære et engageret og topmotiveret ungt menneske nærmere at kende. I første runde af mentorprogrammet har vi 15 mentorer klar, siger erhvervskonsulent peter hegelund, education esbjerg.

Fire videregående uddannelser klar til at levere

Sammen med hr-partner anne sofie skou jessen har han udviklet pilotprojektet, hvis næste fase er møder med relevante årgange på fire af byens videregående uddannelser. Det er aalborg universitet esbjerg, erhvervsakademi sydvest, fredericia maskinmesterskole esbjerg og syddansk universitet. Når mentees er rekrutteret, vil de blive matchet med virksomheder med henblik på at underskrive kontrakt i december.

Mentorer og mentees forpligter de sig til at deltage i tre fællesmøder og syv individuelle samtaler i perioden januar-oktober 2021. Sibu står for annoncering, branding af programmet og alt det praktiske. Efter det første mentorforløb evalueres det forud for det næste, der igangsættes i andet kvartal 2021.

Quantity glæder sig til at give studerende retning

It-virksomheden quantity i esbjerg har valgt at deltage i pilotprojektet og stiller to af sine seks medarbejdere til rådighed som mentorer.

– mentorprogrammet er et godt og meget håndgribeligt initiativ, der giver os en fantastisk mulighed for at præge de studerende i en retning, så de fagligt og på andre områder er mere klar til at arbejde for os. Som en virksomhed i esbjerg føler vi et ansvar for at være med til at ruste byens unge, så vi kan fastholde skarpe kompetencer inden for it-området i nærområdet. Vores seneste nye medarbejder vendte efter endt uddannelse tilbage fra aarhus, men vi har generelt haft svært ved at tiltrække de rette, dygtige profiler i vores snart syvårige levetid, siger design director og partner torben jørgensen.

Quantity designer og udvikler forretnings- og selvbetjeningsløsninger i form af større webshops og –sites. Fokus er på brugeroplevelser, og målgruppen er mellemstore og store virksomheder på b2b-markedet. Medarbejderne er softwareingeniører og datamatikere, og målet med deltagelsen i mentorprogrammet at tiltrække unge inden for disse uddannelser. Mentorerne er nicolai hornskov nielsen, uddannet datamatiker, og carsten meldgaard, professionsbachelor i webudvikling.

Student in business er blandt education esbjergs indsatser for at styrke esbjerg som uddannelses- og studieby. Målet er at forene unge og virksomheder i et samarbejde, der skal give 500 partnerskabsaftaler og 1.000 studierelevante job. Sibu rækker ud over nærområdet og appellerer til unge i hele danmark, der ønsker en tættere kontakt med erhvervslivet under deres uddannelse. Målet er 7.500 studerende på esbjergs videregående uddannelser.

Få mere at vide om student in business (sibu)

Du kan læse mere om student in business på www.sibu.dk, der lanceres 16. November. Her vil du kunne læse mere om mentorprogrammet og tilmelde dig. Repræsenterer du en virksomhed, kan du finde en oversigt over de kontaktpunkter, der findes mellem unge under uddannelse og erhvervslivet, fra fritidsjob til skolelever og unge på ungdomsuddannelser til praktikker og studenterjob på de videregående uddannelser.

WUAV A/S gennemfører generationsskifte i egne rækker

0

Direktør Leif Andersen (65) WUAV A/S i Esbjerg har solgt sine aktier til kompagnonen gennem mange år, Michael T. Tonnesen (36), der nu er firmaets direktør, sådan skriver WUAV i en pressemeddelelse.

WUAV gennemfører generationsskifte i egne rækker - BusinessEsbjerg
Direktør Leif Andersen (i midten) har solgt sine WUAV-aktier til Michael T. Tonnesen (t.v.). Til højre i billedet ses Niels Rosendahl, der også er medejer af WUAV og Bang & Olufsen Esbjerg.

– Det vi gør er, at gennemføre den plan, vi har haft i mange år, nemlig at Michael en dag skulle tage over og føre virksomheden videre. Han er 29 år yngre og har mange år foran sig. At det så er lige nu, er helt efter bogen. Jeg er rigtig glad for at se virksomheden have succes, vokse og følger med tiden. Jeg er faktisk lidt stolt over, det vi har nået siden vi stiftede selskabet for 18 år siden, siger Leif Andersen, der nu har solgt sin andel af firmaet til Michael T. Tonnesen. Niels Rosendahl er fortsat aktionær som hidtil, og bestyrelsesformand for WUAV A/S.
 
Virksomheden er stiftet i 2002 og hed dengang Hjerting AV-Teknik. I 2016 flytter virksomheden til Murervej 7A i Esbjerg og skifter navn til WUAV. Forretningsmodellen er fortsat den samme, at levere professionelle AV-løsninger til virksomheder og institutioner over alt i Danmark, med en stab af 12 dygtige medarbejdere, hvor mange har været med på holdet gennem mange år.

 – Vi hører det igen og igen. Kunderne siger ”wuav” når vi har leveret AV-Teknik og en færdig løsning. Derfor besluttede vi i 2016 at skifte navn fra Hjerting AV-teknik til WUAV, med det lille link i navnet, at det handler om AV-teknik. Udtrykket WUAV handler om begejstring, om en fantastisk oplevelse, om glæde, om det u-forventelige, om at blive positiv overrasket og om alt det, der kan siges glad med et lille ord: WUAV. Det er med de betydninger, vi også fremover leverer WUAV-oplevelser, siger Michael T. Tonnesen, der nu er direktør i firmaet, og fortsat har Niels Rosendahl som kompagnon.

Store investeringer hen over sensommeren

0

Vi har været godt i gang med at investere i den software, der skal være med til at gøre DanmarksBusiness – herunder også BusinessEsbjerg – lanceringsklar i løbet af nogle måneder.

Der er indkøbt mange forskellige typer software til styring af nyheder, medlemmer, aktiviteter, begivenheder, bannere, billeder, backups, design og hastighed.

BusinessEsbjerg - Store investeringer hen over sensommeren

Domænet “BusinessEsbjerg.dk” forbliver en del af DanmarksBusiness

0

Fredag den 14. juni 2019 sprang champagnepropperne i Herning. Efter ufattelig mange timers forsvar, herunder snakke med Clemens Advokatpartnerselskab i Århus, og mange måneders venten kom svaret endelig fra Klagenævnet for domænenavne: “Der kan ikke gives klageren, Business Esbjerg, medhold”.

Domænet BusinessEsbjerg.dk forbliver en del af DanmarksBusiness
Domænet “BusinessEsbjerg.dk” forbliver en del af DanmarksBusiness

Med andre ord, så frifindes indklagede – WorldBiz Unlimited Cloud Wizard S.M.B.A. – som er firmaet der står bag det kommende og nye landsdækkende nyhedsmedie DanmarksBusiness og de flere hundrede tilhørende buisinessdomæner / nyhedssites bl.a. BusinessEsbjerg.dk.

Domænet BusinessEsbjerg.dk forventes sammen med bl.a. BusinessKøbenhavn.dk, BusinessÅrhus.dk, BusinessÅlborg.dk og BusinessOdense.dk at blive lokale “fyrtårne” i DanmarksBusiness.

Nyhedsmediet er styrket og beskyttet

Med denne afgørelse blev hele forretningskonceptet omkring det landsdækkende nyhedsmedie styrket betydeligt – men også beskyttet mod andre klagere – og nu kan der roligt arbejdes videre på at få mandskabet, teknikken og investeringerne på plads.

Dialogen med redaktøren og CTO’en fortsætter, og så er der påbegyndt snakke med en sælger og journalist.

Femte største kommune er vigtig

BusinessEsbjerg.dk, der som et nyhedssite skal formidle businessnyheder fra Esbjerg kommune – herunder skabe øget værdi for virksomhederne i Esbjerg – er super vigtig for forretningskonceptet grundet kommunens 5. plads i hele landet, målt på indbyggertal.

Lanceringstidspunktet fastholdes

Den endelige lancering af DanmarksBusiness fastholdes til efter sommeren 2019 – altså i løbet af 2. halvår 2019. Nu hvor der er ro på domænerne bag forretningskonceptet, da vil der selvfølgelig ikke blive truffet forhastede beslutninger – men derimod arbejdes der på at finde de rigtige løsninger og derefter lancere nyhedsmediet.

CTO fra Herning

0

Maj måned står på en snak med en CTO (Chief Technology Officer) fra Herning, der skal holde styr på computere, IT, mobiltelefoni, CRM-system m.v. og vigtigst af alt producere, udvikle og vedligeholde vores mange business-domæner, fordelt rundt i landet på kommunerne samt udvalgte branche-domæner.

CTO’en har gode programmeringsevner, forstår sig på både websites og webshops, har tidligere arbejdet med et af landets største nyhedssites, har også været selvstændig i flere år – og så er denne person fyldt med humor, respekt og stor venlighed.

Så holdet omkring DanmarksBusiness begynder at blive samlet – positivt 🙂

Esbjerg – Danmarks 3. vækstcenter

0

Det går godt i Esbjerg. Boligpriserne er stigende og der er et dynamisk erhvervsliv med mange arbejdspladser.

Esbjerg har gennem mange år udviklet sig til at være Danmarks Energimetropol og centrum for hele landets Off Shore aktiviteter, der tiltrækker højteknologiske virksomheder og skaber nye arbejdspladser.

Esbjerg er i en ny virkelighed

Esbjerg er i dag et af Danmarks få vækstcentre. Det må forventes, at udviklingen i fremtiden foregår i Hovedstadsområdet, Det Østjyske Bybånd og Esbjerg som det 3. vækstcenter. Det sætter Esbjerg i en ny virkelighed, hvor man ikke kun er regional hovedby, men konkurrerer på nationalt plan med de øvrige vækstcentre om at tiltrække virksomheder og borgere.

En dynamisk Storbyregion Vest er under udvikling På regionalt plan er Esbjerg Kommune gået sammen med Varde og Fanø Kommuner om udviklingen af Storbyregion Vest, der bliver et af Danmarks mest dynamiske vækstcentre inden for bl.a. energiteknologi, turisme, transport mv.

Esbjerg er en stærk erhvervsby

Esbjerg er skabt som Danmarks primære eksporthavn. Havnen er stadig et væsentligt omdrejningspunkt i byen og gode vilkår for havnen og byens erhvervsliv er et vigtigt grundlag for byens vækst og udvikling.
Lysten til at eksperimenterer og afprøve nye muligheder, iværksætterånden i Esbjerg, er meget væsentligt  for udviklingen og omstillingen i Esbjerg.
Der er øget behov for veluddannet arbejdskraft Men gode fysiske rammer for erhvervslivet er ikke længere nok til vækst i Esbjerg.
Byen skal blive bedre til at tiltrække bl.a. den højtuddannede arbejdskraft, der stigende grad efterspørges af de lokale virksomheder.

Esbjerg By har mange fortrin

Esbjerg By har gode forudsætninger for at blive en af landets mest attraktive storbyer at bosætte sig i.
Byen har mange fortrin og kvaliteter, der kan styrkes og udvikles. Her skal fremhæves følgende fortrin:

Esbjerg er tæt på havet og på naturen

Esbjerg ligger tæt på storslået natur og er den eneste storby ved Nationalpark Vadehavet, ”Verdensnaturarv”.
Men adgangen til naturen og havet blive endnu bedre og bl.a. kan antallet af boliger med udsigt til havet og adgang til de mange naturområder kan blive større. Samtidigt skal der arbejdes på at knytte by og havn bedre sammen.

Esbjerg har plads til udvikling

Historisk er udvikling af Esbjerg by gået forholdsvis stærkt. Nu er tiden kommet hvor de enkelte områder, karreer mv. skal gennemgås med hensyn til, om der kan ske fortætninger uden at nuværende kvaliteter mindskes unødvendigt. Eller hvor der er mulighed for at bygge højere, så der bl.a. fås en bedre udnyttelse af de allerede eksisterende byresurser.

Esbjerg er en moderne velfærdsby

Esbjerg er Danmarks moderne storby. Byen er indbegrebet af den danske velfærdsby og planlagt med veldefinerede bycentre, erhvervs- og boligområder. Der er gode indkøbsmuligheder og byen er forsynet med en række kulturtilbud, idræts- og fritidsaktiviteter. Disse muligheder skal videreudvikles.
Der er behov for at Esbjerg løftes til at blive en mere velforsynet storby med byliv og fritidsoplevelser, der er værd at flytte efter.

Esbjerg er en universitetsby

Esbjerg er i dag en universitetsby med flere videregående uddannelser og forskningsmiljøer. Men Esbjerg skal udvikles til at blive en lang mere attraktiv studieby, hvor bl.a. et aktivt studiemiljø i bymidten tiltrækker studerende fra hele landet.

Esbjerg er en international by

Esbjerg er som knudepunkt for eksport og Off Shore aktiviteter en by med internationale virksomheder, international skole og forbindelser til energibyer i hele verden. Energi er en væsentlig livsnerve, også i fremtiden, hvor energi, resurser og bæredygtighed skal være en ledetråd for energimetropolens udvikling.
Esbjerg har muligheden for at udvikle sig endnu mere som den internationale by i Danmark med udsyn og opland, der strækker sig ud over landets grænser.

Esbjerg er en pionerby

Esbjerg er med sin korte historie karakteriseret ved en særlig nybyggermentalitet præget af driftighed, omstillingsevne og dynamik. Esbjerg er den nye by i Danmark og pionerbyen, hvor ting kan ske hurtigt. Esbjerg har evnen til at omstille sig til de nye tider og nye muligheder. Det er vigtigt at fastholde lysten til at eksperimentere og afprøve nye muligheder, så denne kvalitet udnyttes aktivt. – Iværksætterånden i Esbjerg skal udvikles til at omfatte alle typer beskæftigelse fra virksomheder og håndværk til kultur, forskning, uddannelse mv.

Kilde: http://projekter.esbjergkommune.dk/storbyen/100-projekter

DanmarksBusiness er kommet tættere på redaktøren til nyhedsmediet

0

Siden årsskiftet har der været ekstra fokus på at finde redaktøren til nyhedsmediet – DanmarksBusiness. BusinessEsbjerg, som vil blive en markant del af DanmarksBusiness, ligger mindre end en times kørsel fra redaktørens bopæl – så virksomhederne i Esbjerg kommune vil også ret hurtigt komme til at kende redaktøren.

Redaktøren har mange års erfaring med at skrive erhvervsstof til aviser, internetportaler og har bl.a. arbejdet for en af landets største medier inden for byggeriet.

Vi forventer at kunne informere yderligere omkring redaktøren inden sommer. Glæd jer!