WUAV A/S gennemfører generationsskifte i egne rækker

0
173

Direktør Leif Andersen (65) WUAV A/S i Esbjerg har solgt sine aktier til kompagnonen gennem mange år, Michael T. Tonnesen (36), der nu er firmaets direktør, sådan skriver WUAV i en pressemeddelelse.

WUAV gennemfører generationsskifte i egne rækker - BusinessEsbjerg
Direktør Leif Andersen (i midten) har solgt sine WUAV-aktier til Michael T. Tonnesen (t.v.). Til højre i billedet ses Niels Rosendahl, der også er medejer af WUAV og Bang & Olufsen Esbjerg.

– Det vi gør er, at gennemføre den plan, vi har haft i mange år, nemlig at Michael en dag skulle tage over og føre virksomheden videre. Han er 29 år yngre og har mange år foran sig. At det så er lige nu, er helt efter bogen. Jeg er rigtig glad for at se virksomheden have succes, vokse og følger med tiden. Jeg er faktisk lidt stolt over, det vi har nået siden vi stiftede selskabet for 18 år siden, siger Leif Andersen, der nu har solgt sin andel af firmaet til Michael T. Tonnesen. Niels Rosendahl er fortsat aktionær som hidtil, og bestyrelsesformand for WUAV A/S.
 
Virksomheden er stiftet i 2002 og hed dengang Hjerting AV-Teknik. I 2016 flytter virksomheden til Murervej 7A i Esbjerg og skifter navn til WUAV. Forretningsmodellen er fortsat den samme, at levere professionelle AV-løsninger til virksomheder og institutioner over alt i Danmark, med en stab af 12 dygtige medarbejdere, hvor mange har været med på holdet gennem mange år.

 – Vi hører det igen og igen. Kunderne siger ”wuav” når vi har leveret AV-Teknik og en færdig løsning. Derfor besluttede vi i 2016 at skifte navn fra Hjerting AV-teknik til WUAV, med det lille link i navnet, at det handler om AV-teknik. Udtrykket WUAV handler om begejstring, om en fantastisk oplevelse, om glæde, om det u-forventelige, om at blive positiv overrasket og om alt det, der kan siges glad med et lille ord: WUAV. Det er med de betydninger, vi også fremover leverer WUAV-oplevelser, siger Michael T. Tonnesen, der nu er direktør i firmaet, og fortsat har Niels Rosendahl som kompagnon.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here